Hälsocentralen erbjuder konsultuppdrag för dig som är specialist i allmänmedicin eller internmedicin. 

Vi är en öppenvårdsmottagning som ingår i Sophiahemmet AB. Sedan 1975 genomför vi hälsoundersökningar – primärprevention med kontinuitet. De flesta av våra patienter är i arbetsför ålder och kommer via sin arbetsgivare. Vi tar även emot privatbetalande patienter för hälsoundersökningar, sjukvårdsbesök och olika typer av intyg. Mottagningen har cirka 20,000 patientbesök årligen. Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Hos oss arbetar just nu sex specialistläkare tillsammans med sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övriga administrativa medarbetare. Vi är en stabil och välfungerande mottagning med mycket hög patientnöjdhet.

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag i trevlig miljö på Sophiahemmet, beläget i centrala Stockholm, i form av självständigt mottagningsarbete i samverkan med ett kompetent och engagerat team. För oss på Hälsocentralen är bemötande, kvalitet, engagemang och utveckling viktiga ledord. Mottagningen har öppet måndag-fredag. Du ges möjlighet till att anpassa din  arbetstidsförläggning utifrån dina egna förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom allmänmedicin eller internmedicin med minst några års klinisk erfarenhet som specialist och med ett genuint intresse för dina patienter. Erfarenhet från privatfinansierad vård ses meriterande.
Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och intresse för verksamhetsutveckling värdesätts högt.

Villkor

Detta är ett konsultuppdrag med individanpassad arbetstidsförläggning och omfattning, vi är öppna för olika lösningar.

Vill du veta mer kontakta Madeleine Lempke, verksamhetschef, via mail madeleine.lempke@sophiahemmet.se så blir du uppringd vid lämpligt tillfälle. 

Välkommen med din intresseanmälan senast 2 april.

Inför detta uppdrag har Sophiahemmet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb