Beskrivning

Vår mottagning är attraktiv! Vi utökar därför vår verksamhet och söker ytterligare en sjuksköterska gärna med specialistutbildning distriktsköterska som vill vara med och utveckla vår mottagning. Sophiahemmets husläkarmottagning är belägen i en fantastisk miljö mitt i Stockholm och har ca 12 000 listade patienter. Här samverkar drygt 30 engagerade medarbetare inom olika yrkesgrupper för att bedriva primärvård av högsta kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi förändrar och utvecklar oss kontinuerligt för att på bästa sätt möta våra patienters behov och förväntningar bland annat genom att utveckla och använda digitala lösningar. Vi strävar efter den bästa arbetsmiljön med god stämning, bra samarbetskultur, sociala aktiviteter och utbildningsdagar. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som mottagningsarbete och telefonrådgivning. Arbete inom hemsjukvård kan förekomma. Utifrån din kompetens, erfarenhet och intresse kan även tjänsten innehålla andra uppgifter och ansvarområden. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och ett genuint intresse av att arbeta inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll och har patienten i fokus. Du har ett öppet sinnelag och lätt för att samarbeta över professionerna. Du är flexibel samt planerar och prioriterar ditt arbetet på ett framgångsrikt sätt. Specialistutbildning distriktsköterska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Villkor

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. 

Intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är  31 mars.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5
Kontakt
  • Tina Stjernholm Chefsjuksköterska , 0709-168449
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb