Vi söker ny kollega till vår mottagning - är du den sjuksköterska vi söker?

Hälsocentralen är en helt privat mottagning - i snart 50 år har vi haft målet att förebygga sjukdom. Det gör vi genom att erbjuda både företag och privatpersoner regelbundna hälsoundersökningar samt utredning och behandling av sjukdomar. 

När en av våra sjuksköterskor nu går vidare till andra uppgifter söker vi hennes ersättare.  

Idag är vi ett 30 tal engagerade medarbetare fördelat på sjuksköterskor, medicinska sekreterare, administratörer och läkare. 

Som sjuksköterska hos oss blir du en central del av vår verksamhet. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att genomföra hälsoundersökningar - en grundpelare i vår verksamhet. Utöver detta ingår telefonrådgivning, mottagningsarbete och hantering av våra digitala kanaler i dina arbetsuppgifter. Utifrån din kompetens, erfarenhet och intresse kan tjänsten även  innehålla egna ansvarsområden.

Vi söker dig med 3-4 års erfarenhet som sjuksköterska och som besitter en hög affärsmässig servicenivå. Din förmåga till gott samarbete och flexibilitet i arbetet är avgörande för oss. Dessutom krävs goda datakunskaper samt flytande svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du arbetat i Takecare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor

Hos oss möts du av en arbetsplats som kännetecknas av en välkomnande atmosfär och en arbetsmiljö som värnar om det personliga  mötet. Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag, rikskort, sjuk-och hälsoförsäkring samt koncerngemensamma aktiviteter. Läs mer på Jobba hos oss

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Ange löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 7 juni. Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/7
Kontakt
  • Maria Söderling Chefsjuksköterska, 08-4062251
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb